Vragen? Mail ons:

info@autobedrijfoosterkamp.nl

Bel ons:

0516 - 51 39 66

Vereniging Specialisten Renault

Sinds 1978 zijn wij gespecialiseerd in Renault. Tot enkele jaren terug als officieel dealer en vanaf 2017 zijn wij als specialist aangesloten bij de VSR.

VSR staat voor Vereniging Specialisten Renault. Een nieuwe groep van ruim 20 bedrijven, voornamelijk “vroegere” Renault dealers, die een emotionele band met Renault en Dacia hebben. Noem het liefde voor het merk!

Onze monteurs worden getraind door het opleidingsinstituut van Renault Nederland; in samenwerking met Innovam voor het praktijkgedeelte. Tevens hebben wij in onze werkplaats de beschikking over alle noodzakelijke ‘’speciaalgereedschappen” en diagnoseapparatuur. Dit stelt ons in staat om goed en deskundig onderhoud en reparaties uit te voeren aan uw Renault of Dacia.

Nu wij zijn aangesloten bij de VSR heeft u als klant alle voordelen van Renault merkenonderhoud, voor een betaalbare prijs!

Als VSR dealer vinden wij een zo goed mogelijke relatie met de klant zeer belangrijk. U kunt bij ons dan ook terecht voor een deskundig advies bij onderhoud en aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto. Uw Renault is bij ons in goede handen.

Compared Auto (0) ×

Compare